Foto: Johannes Vimmlis Norlander

Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av samhällsfrågor och vad som bidrar till utveckling av samhällen, företag eller utveckling för var och en. I grunden handlar förutsättningar för utveckling om politik och det är med djupt engagemang, med respekt för vårt arv. Med sikte på vår framtid, jag vill bidra till utveckling för Kalmar kommun.

Efter att i drygt tio års tid ha stått med ett ben i politiken och med ett ben i näringslivet tjänst har jag tydligt sett vad som kan göra skillnader i den kommunala politiken. Det är erfarenheter och insikter som tillsammans med min bakgrund som företagare, medarbetare, förälder och invånare jag tar med med mig in i mitt politiska engagemang för Kalmar kommun.

Kalmar ser jag som en fantastisk stad längs sydöstkusten med många möjligheter i sin unika förening av stad, landsbygd och hav. Visst ska Kalmar fortsatt vara en stad många vill besöka som sommar- och idrottsstad och som vi varmt kan rekommendera för våra vänner, men Kalmar kan mer. Vår politik utgår ifrån människan och har sin grund i att skapa bättre möjligheter och förutsättningar för oss att leva det liv var och en trivs bäst med där kommunala politiken utgör kärnan för vår gemensamma välfärd. Med en långsiktig modig moderat politik vill jag driva en politik som gynnar fler och växande företag, fler bostäder där vi har en sund, trygg och utvecklande välfärd att vara stolta över. Det ska vara gott att leva, bli gammal, studera och driva företag i Kalmar kommun med moderat politik.

Signatur-Christina-Fosnes-200
Christina Fosnes, oppositionsråd för Nya Moderaterna i Kalmar kommun

Vill du läsa mer om min vardag som oppositionsråd? Kolla in min blogg: http://kalmarschristina.se/

Kontakt:
info(a)kalmarmoderaterna.se
0480-43 21 00